LUNCHES

De salades van Djomar bevatten luxe ingrediënten die op locatie, aan de saladebar vers worden verwerkt in prachtige salades. De salades worden aangeboden op schaaltjes voor 1 persoon om hygiëne voorop te stellen.

In dit arrangement zitten 8 soorten salades:

  • Rundvlees salade
  • Gerookte kip salade
  • Carpaccio salade
  • Hamsalade met mascapone
  • CousCous salade
  • Pasta salade
  • Geitenkaas salade

Bij de salades wordt wit en bruin stokbrood aangeboden met diverse zelfgemaakte kruidenboter en sausjes.

Dim Sum betekent letterlijk “raakt je hart”. Het is een van de belangrijkste culinaire tradities in Hong Kong, waarbij kleine gestoomde en gefrituurde hapjes worden geserveerd in bamboe mandjes.

Het Dim Sum lunch menu bestaat uit:

  • Een combinatie van gefrituurde loempia en gefrituurde garnalen in een jasje
  • Garnalen-raviola soep
  • Kipstukjes in zoetzure saus met verse ananas
  • Gewokte ossenhaaspuntjes in honingsaus met walnoten en broccoli
  • Gestoomd rijstblad met varkenshaas

Bij alle bovenstaande gerechten zal witte- en gebakken rijst geserveerd worden.

Het dessert bevat een combinatie van cocos- en mango pudding.

Een High Tea geserveerd door Djomar is gegarandeerd een succes. Djomar kleedt de tafel voor u aan met prachtige etagères gevuld met diverse soorten cupcakes, sandwiches, scones en nog veel meer lekkers.

Een High Tea lunch bevat:

  • Sandwiches belegd met zalm & kip
  • Scones, krentenbroodjes en cupcakes
  • Vers gemaakte jam van seizoensfruit (2 soorten)
  • Quiche lorainne
  • Combinatie van taart en cake soorten
  • Verschillende soorten kazen

Een High Tea is inclusief onbeperkt thee.

In overleg kan er koffie en eventueel een glaasje wijn of port bij de kaas genuttigd worden.

In de Djomar broodjesbar vindt u een uitgebreide keuze aan lekkere broodjes. Op uw event kunnen alle gasten kleine lekkere broodhapjes bestellen bij de broodjesbar.

Het menu van de broodjesbar:

  • Broodje brie uit de oven met honing, walnoten en rucolasla
  • Broodje gerookte zalm met kruidenroomkaas, dille, peper en citroensap
  • Broodje caprese met pesto van basilicum, mozzarella en tomaat
  • Broodje gerookte kipfilet met piripirisaus
  • Broodje kaas met verse sla en mosterddressing
  • Broodje gekookte ham met verse sla en yoghurtdressing
  • Broodje carpaccio met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes

Warme broodjes:

  • Broodje kroket met dijonmosterd
  • Broodje beenham met topping van honing en tijm

SPECIALITEIT

HIGH TEA

BITES

Tijdens uw evenement, feest of andere gelegenheid lekkere hapjes voor uw gasten serveren? Dan zit u hier goed!

Djomar Bereid verse hapjes op de door u gekozen locatie!

Onderstaande hapjes kunnen gekozen worden:

Hartige hapjes

Vlees

  • Saté met satésaus en kroepoek geserveerd in een glaasje
  • Dadels met geitenkaas en ham geserveerd op een schaaltje
  • Torentje van peperkoek, appel en paté geserveerd op een schaalje
  • Kip gerold in bacon met een kerrieroomsaus
  • Ossenhaaspuntjes met een terayaki saus en sesamzaad geserveerd op een schaaltje.

Vis

  • Gerookte zalm met komkommer en dillecreme geserveerd op een schaaltje
  • Op de huid gebakken verse zalm op een geroosterd broodje met een kappertjessaus
  • Avocadomousse met garnalen geserveerd in een glaasje met bieslook
  • Gamba met tomaat en knoflooksaus geserveerd in een glaasje
  • Tonijnmousse met paprika en ei geserveerd in een glaasje.

Vegetarisch

  •  Caprese van basilicummouse met buffelmonzarella en tomaat geserveerd in een glazen schaaltje
  • Bladerdeeg met geitenkaas, walnoot en ahornsiroop geserveerd op een schaaltje
  • Bruschetta met tomaat geserveerd op een schaaltje.

Zoete hapjes

  • Aardbei met poffertjes geserveerd aan een stokje op een bordje
  • Tiramisu geserveerd in een glaasje
  • Witte chocolade parfait met kersen geserveerd in een glaasje
  • Soesjes met aardbei en poedersuiker geserveerd op een schaaltje
  • Panna cotta met vruchten coulies en framboos op een bordje geserveerd.

BBQ van Djomar is een combinatie van uitgeserveerd diverse soorten vlees en vis van de barbecue en een buffet.

Van de barbecue:

  • Gamba’s in knoflookmarinade
  • Zalmpakketje met pesto, tomaat en roomkaas
  • Runderhamburger met rode ui
  • Ribeye, gemarineerd met rozemarijn en knoflook
  • Lamsspies met rode ui gemarineerd met pesto
  • Groene asperges met pancetta omwikkeld

Op het buffet:

  • Patatas bravas met saus
  • Salade couscous met gegrilde groente
  • Pasta salade met gerookte zalm
  • Groene salade met geitenkaas, walnoten en honingdressing
  • Caprese hapje geserveerd in een schaaltje
  • Stokbroden wit & bruin met verschillende soorten kruidenboter en sausjes

Djomar’s oesterman is bedroom in het openen van oesters, straalt energie uit en heeft verhaal. Met de oesterman en zijn Djomar team haal je kwalitatief hoogstaande posters naar uw event.  U trakteert uw gasten op een ervaring, die ze zich nog lang zullen herinneren.

De oesters zijn al heerlijk zonder toevoeging.

De toevoegingen die de oesterman bij zich draagt zijn:

  • De “klassieke” citroen en peper
  • De “hot” tabasco
  • De “Nieuw” truffelolie

De Djomar sushi kok maakt verse sushi tijdens uw event op elke locatie! De verschillende soorten sushi die de sushi kok voor u kunt bereiden zijn; nigiri, oshi en temaki.

Nigiri is een met de hand gevormd klompje rijst met een stukje vis erboven op.

Oshi is een andere sushi vorm waarbij rijst en vis in laagjes in een vorm worden gelegd.

Bij temaki wordt rijst met vis en groente in een piepklein puntzakje van zeewier gestopt.

Hoe heerlijk om uw gasten een bordje saté te serveren tijdens uw event. Vanuit Djomar’s mobiele keuken zal onze kok verse kip- of varkenssaté bakken voor uw gasten.

Djomar’s saté schotel bevat:

  • 2x saté op een stokje (varken of kip)
  • Een raukostsalade
  • Kroepoek & Casave
  • Satésaus

De varkenssaté spieren zijn gemaakt van gemarineerde varkenshaas. De kipsaté spiezen zijn gemaakt van gemarineerde kippendij.

Voor de grote eters ligt er natuurlijk een tweede of derde satéspies klaar.

Malse beenham op een broodje met honing-thijmsaus. Djomar’s kok zal de warme beenham vers voor u snijden zodat de beenham zo vers mogelijk gegeten kan worden.

De gasten op uw evenement kunnen een vers broodje beenham bestellen bij de kok en genieten!

Djomar’s zelfgemaakte overheerlijke goudbruine friet, geserveerd in een punt zak. Met een variatie aan sauzen van onder andere:

  • Mayonaise
  • Pindasaus
  • Curry
  • Ketchup

Dit is een ideale manier om uw gasten tegen het eind van uw event te verrassen.

SPECIALITEIT

HAPJES

SELECTIE VAN WIJNEN

DANKZIJ ONZE NAUWE SAMENWERKING MET VERSCHILLENDE WIJNHANDELAREN, HEBBEN WIJ DE MEEEST SMAAKMAKENDE WIJNEN AAN TE BIEDEN TEGEN EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS.